• Lammekrone med porre
  • Lammekrone med porre
  • Lammekrone med porre
  • Lammekrone med porre
  • Lammekrone med porre
  • Lammekrone med porre
Arbejdstid: 60 minutter
Samlet tid: 60 minutter

Lammekrone med porre

Ingredienser 4 personer

Lammekrone
1,5kg.
Olie
1dl.
Timian
2tsk.
Citron
0,5stk.
Porre
2stk.
Fed Hvidløg
4stk.

Sådan gør du

1
Benene på lammekronen renses og pakkes ind i stanniol Derefter marineres den i olie, timian, citron, salt og peber Lad den gerne ligge et døgns tid
2
Brunes godt ved direkte varme, derefter flyttes til indirekte varme til en centrumtemperatur på 57 grader Lad kronen hvile min 10 min inden udskæring, fjern stanniolen fra benene
3
Hvidløgsfedene lægges på en plade i ovnen ved 100 grader, når de er HELT sorte, tages de ud og knuses til aske.
4
Porrerne skæres i passende stykker og dampes til de er møre. Tør dem godt og drys med lidt af hvidløgs-asken