Arbejdstid: 60 minutter
Samlet tid: 60 minutter
Lammekrone med porre
Ingredienser 4 personer
Lammekrone
|
1,5kg. |
---|---|
Olie
|
1dl. |
Timian
|
2tsk. |
Citron
|
0,5stk. |
Porre
|
2stk. |
Fed Hvidløg
|
4stk. |
Sådan gør du
1
Benene på lammekronen renses og pakkes ind i stanniol
Derefter marineres den i olie, timian, citron, salt og peber
Lad den gerne ligge et døgns tid
2
Brunes godt ved direkte varme, derefter flyttes til indirekte varme til en centrumtemperatur på 57 grader
Lad kronen hvile min 10 min inden udskæring, fjern stanniolen fra benene
3
Hvidløgsfedene lægges på en plade i ovnen ved 100 grader, når de er HELT sorte, tages de ud og knuses til aske.
4
Porrerne skæres i passende stykker og dampes til de er møre. Tør dem godt og drys med lidt af hvidløgs-asken