Godt nytår 2016

Oprettet d.

Godt nytår 2016

Godt nytår

Kære kunder, kollegaer, forretningsforbindelser, leverandører, venner og familie. 2016 nærmer sig sin afslutning og sikke da et fantastisk hæsblæsende år. Vi har bygget, hygget, grinet og festet. Vi har slidt og vi har slæbt, vi har slappet af, grinet lidt mere, været ked af det – kort sagt, vi har levet livet på godt og ondt J

MrBeef.dk solgte sin allerførste pakke kød den 6. april 2016 og lige siden har det taget fart. Vi har i 2016 ekspederet knap 2000 ordre, hvilket jeg ikke i min vildeste fantasi havde håbet kunne ske. Men det skete og det er vi rigtig stolte af, men uden alle jer havde det slet ikke været muligt, derfor vil jeg gerne personlig sige 1000 tak til jer alle, for den fantastiske opbakning som er givet os.

2017 bliver et nyt spændende år, hvor vi lancerer bla. et helt nyt website i løbet af foråret med en masse nye funktioner eks. opskriftsdatabase, videoguides og food blog mm. Alt sammen nye tiltag der skal give vores kunder en endnu bedre service og helhedsoplevelse. Vi har også andre tiltag i støbeskeen, som vi desværre ikke kan løfte sløret for endnu.

Summa Summarum 2016 har været et yderst spændende år og vi glæder os til at servicere jer alle igen i 2017.

Til sidst vil jeg ønske jer og jeres familier et rigtig godt nytår, tak for det gamle og lad os glæde os til 2017...

De bedste hilsner

Ole Østberg Sørensen

 

► Deltag i vores konkurrencer

+