Lammekrone m/porrer og hvidløgsaske
Lammekrone tilberedt indirekte varme
Tilberedning
- Benene på lammekronen renses og pakkes ind i stanniol
- Derefter marineres den i olie, timian, citron, salt og peber
- Lad den gerne ligge et døgns tid
- Brunes godt ved direkte varme, derefter flyttes til indirekte varme til en centrumtemperatur på 57 grader
- Lad kronen hvile min 10 min inden udskæring, fjern stanniolen fra benene
- Hvidløgsfedene lægges på en plade i ovnen ved 100 grader, når de er HELT sorte, tages de ud og knuses til aske.
- Porrerne skæres i passende stykker og dampes til de er møre. Tør dem godt og drys med lidt af hvidløgs-asken
Ingredienser
En hel lammekrone
Olie
Timian
Citron
Salt/peber
2 porrer
4 fed hvidløg
Lammekrone finder du lige her
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.