Lammekrone m/porrer og hvidløgsaske

oprettet d. under Lammekød

Lammekrone m/porrer og hvidløgsaske

Lammekrone tilberedt indirekte varme

Tilberedning
  • Benene på lammekronen renses og pakkes ind i stanniol
  • Derefter marineres den i olie, timian, citron, salt og peber
  • Lad den gerne ligge et døgns tid
  • Brunes godt ved direkte varme, derefter flyttes til indirekte varme til en centrumtemperatur på  57 grader
  • Lad kronen hvile min 10 min inden udskæring, fjern stanniolen fra benene
  • Hvidløgsfedene lægges på en plade i ovnen ved 100 grader, når de er HELT sorte, tages de ud og knuses til aske.
  • Porrerne skæres i passende stykker og dampes til de er møre. Tør dem godt og drys med lidt af hvidløgs-asken
Ingredienser

En hel lammekrone
Olie
Timian
Citron
Salt/peber
2 porrer
4 fed hvidløg


Lammekrone finder du lige her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften