• Grill-forende American BBQ style
  • Grill-forende American BBQ style
  • Grill-forende American BBQ style
  • Grill-forende American BBQ style
  • Grill-forende American BBQ style
  • Grill-forende American BBQ style
Arbejdstid: 60 minutter
Samlet tid: 8 timer

Grill-forende American BBQ style

Ingredienser 8 personer

Grill forende
3kg.
Salt
20g.
Sukker
20g.
Peber
20g.
Røget Paprika
20g.

Sådan gør du

1
Jeg startede omkring kl. 07:00 om morgen med at fra skære svær/skin da jeg virkelig vil have min rub og den dejlige røg smag ind i kødet-
2
Hele svinet ind i olivenolie, og dryssede min rub på, man bestemmer selv hvilken type rub, jeg brugte lige dele af det hele og det smagte perfekt.
3
Grillen blev tændte op til slow cooking og jeg forberedte mine røgflis ved at opbløde Webers røg flis i rødvin
4
Svinet kom på grillen, ved ca. 100 grader i 8 timer. Hovedreglen er en time pr. 500g. Kødet bliver så mørt, at man kan trække knoglerne ud. Det er også muligt at pakke kødet ind i slagter papir, hvis det begynder at blive lidt sort.
5
Tilbehøret var burgerboller, en frisk salat og pommes frites.