Arbejdstid: 60 minutter
Samlet tid: 10 timer
Grillforende på kuglegrill
Ingredienser 6 personer
Grill Forende
|
4kg. |
---|---|
Rub
|
80g. |
BBQ sauce
|
2dl. |
Øl
|
1stk. |
Sådan gør du
1
Jeg startede med at fjerne de ben der sad på bagsiden, derefter fik den rub og BBQ sauce på bagsiden. Skindet blev ridste og gnedet med olie og salt.
Herefter fik den lov at hvile ca. 24 timer på køl.
2
Weber smokey moutain blev tændt og stod på ca. 110 grader. Grisen stod på grillen og hyggede sig i varmen i ca. 9 timer, for hver time blev den sprayet med øl.
3
Den sidste time tilbragte pattegrisen på en alm. kuglegril ved høj varme, så sværene blev sprøde.
Inden jeg skar den, fik den lige lov at hvile i 20-30 minutter.
Vi spiste den med broccoli salat og timian kartofler
Velbekomme