• Ribben eller kamsteg med sprøde svær
  • Ribben eller kamsteg med sprøde svær
  • Ribben eller kamsteg med sprøde svær
  • Ribben eller kamsteg med sprøde svær
  • Ribben eller kamsteg med sprøde svær
  • Ribben eller kamsteg med sprøde svær
Arbejdstid: 60 minutter
Samlet tid: 3 timer

Ribben eller kamsteg med sprøde svær

Ingredienser 4 personer

Ribbensteg
1,2kg.
salt
10g.
Peber
10g.

Sådan gør du

1
Gnub sværene godt med salt og evt lidt peber, sørg for at det kommer ned i mellem alle sværene Dæk bunden af et ildfastfad med vand 2-3 cm og placér stegen med sværene nedad.
2
Stil ribbenstegen i en kold ovn Tænd ovnen på 190-200º Efter ca. 25 minutter tages stegen ud og stegen vendes så sværene vender opad
3
Drys igen lidt salt og peber på stegen og massere det ned i mellem sværene Lad herefter ribbenstegen stege mindst 60-90 minutter
4
Tjek hvert 20. minut om stegen er løbet tør for vand, dette må ikke ske hvis du ønsker sauce til stegen.