Pork Belly Burnt Ends
Ingredienser
Kød
- Pork Belly Burnt Ends
Ingredienser
- BBQ-sauce
- Evt. lidt honning for ekstra sødme og glasering
Tips fra MrBeef
- Lav glaseringen mod slutningen af tilberedningen for at undgå, at saucen brænder på.
- Begynd på indirekte varme, hvis du bruger grill - så får du bedre varmefordeling.
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Tag Pork Belly Burnt Ends ud af posen og lad dem kort komme til stuetemperatur.
- Skær dem i passende tern, så de er nemme at håndtere og bliver jævnt varme indeni.
Stegning af kødet
- Placer ternene i et ildfast fad eller grillbakke.
- Dæk til med folie, og tilbered ved lav temperatur, ca. 120-130°C i ovn eller på grill med indirekte varme, i ca. 50-60 minutter for at sikre, at kødet bliver mørt.
- Fjern folien og pensl med BBQ-sacue og evt. lidt honning
- Øg temperaturen, eller flyt kortvarigt til direkte varme for at karamellisere overfladen - pas på, at den ikke brænder.
Hvile og servering
- Lad kødet hvile et par minutter dækket med folie, så saften samler sig.
- Server straks efter for at bevare smagen og glaseringen.
Pork Belly Burnt Ends - masser af smag med BBQ
Pork Belly Burnt Ends er små tern af svinebryst, der tilberedes langsomt, til de bliver møre og fyldige i smagen. Efterfølgende glaseres de med BBQ-sauce og evt. lidt honning, så de får en lækker overflade med sødme og dybde.
Perfekte som snacks til gæster, som topping på burgere eller som hovedret med coleslaw, majskolber og andre klassiske grilltilbehør.
Velbekomme!
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.