Flap Meat med gulerodspurè

oprettet d. under Oksekød

Flap Meat med gulerodspurè

Flap Meat tilberedt på grill

Tilberedning
  • Start med at sætte de skrællede gulerødderne over, de skal koge helt møre
  • Brun kødet godt ved direkte varme på begge sider
  • Flyt kødet til indirekte varme til det har en kernetemperatur på 53 grader
  • Derefter tages det af for at hvile
    Hvis den kommes i varmekasse kan det med fordel tages af ved 52 grader, så kan den ligge en time og trække
  • Tilsæt fløde indtil den ønskede konsistens, men pas på med at tilsætte for meget fløde i starten, det skal være purè og ikke suppe... Smag til med salt og peber
  • Kødet skæres først i ca 10 cm skiver på den korte med (med fibrene) og derefter skæres hver skive i 1 cm skive på tværs af fibrene
  • Dette gør anretningen pæn og jævn, samtidig med at mørheden er i top
Ingredienser

Flap Meat ca. 600-700 gr.
1 kg gulerødder
Piskefløde 18%
Salt/peber


Danmarks bedste og billigste Flap Meat finder du her


Kommentar(er) 1

  • Jan Rytter

    Ser lækkert ud

    Svar

Skriv din kommentar til opskriften

+