Ribbensteg med sprøde svær

oprettet d. under Svinekød

Ribbensteg med sprøde svær

Perfekt ribbensteg med sprøde svær step by step

Tilberedning
  • Gnub sværene godt med salt og evt lidt peber, sørg for at det kommer ned i mellem alle sværene
  • Dæk bunden af et ildfastfad med vand 2-3 cm og placér stegen med sværene nedad.
  • Stil ribbenstegen i en kold ovn
  • Tænd ovnen på 190-200º
  • Efter ca. 25 minutter tages stegen ud og stegen vendes så sværene vender opad
  • Drys igen lidt salt og peber på stegen og massere det ned i mellem sværene
  • Lad herefter ribbenstegen stege mindst 60-90 minutter
  • Tjek hvert 20. minut om stegen er løbet tør for vand, dette må ikke ske hvis du ønsker sauce til stegen.


Kommentar(er) 1

  • Peter Jensen
    Peter Jensen

    Super nem opskrift og dejligt kød fra MrBeef :-)

    Svar

Skriv din kommentar til opskriften