Grillforende på kuglegrill
Mums den blev god. Så betyder det ikke noget at den skal plejes i 10 timer.
Hermed fremgangsmåde:
Jeg købte en grill-forende skåret af pattegris på ca. 4-5 kg.
Jeg fjernede lige de ben der sad på bagsiden, derefter fik den rub og BBQ sovs på bagsiden og skindet blev ridset og gnedet med olie og salt, så fik den lov til at hvile ca. 24 timer på køl.
Wsm blev tændt og stod på ca. 110 grader der fik grisen så lov til at hygge sig i varmen i 9 timer, den blev sprayet med øl ca. 1 gang i timen.
Den sidste time tilbragte pattegrisen på en alm. Kuglegrill ved høj varme så sværen blev sprød, lad den derefter hvile 20-30 min.
Vi spiste det med broccoli salat og timian kartofler
Velbekomme 😜
Grillforende skåret af dansk pattegris finder du lige her
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.