Grillforende på kuglegrill

oprettet d. under Svinekød

Grillforende på kuglegrill

Mums den blev god. Så betyder det ikke noget at den skal plejes i 10 timer.


Hermed fremgangsmåde:
Jeg købte en grill-forende skåret af pattegris på ca. 4-5 kg.

Jeg fjernede lige de ben der sad på bagsiden, derefter fik den rub og BBQ sovs på bagsiden og skindet blev ridset og gnedet med olie og salt, så fik den lov til at hvile ca. 24 timer på køl.

Wsm blev tændt og stod på ca. 110 grader der fik grisen så lov til at hygge sig i varmen i 9 timer, den blev sprayet med øl ca. 1 gang i timen.

Den sidste time tilbragte pattegrisen på en alm. Kuglegrill ved høj varme så sværen blev sprød, lad den derefter hvile 20-30 min.

Vi spiste det med broccoli salat og timian kartofler

Velbekomme 😜


Grillforende skåret af dansk pattegris finder du lige her

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften