Grill-forende American BBQ style

oprettet d. under Svinekød

Grill-forende American BBQ style

Opskrift Grill-forende


Hermed fremgangsmåde:

Jeg startede omkring kl 07:00 om morgen med at fra skære svær/skin da jeg virkelig vil have min rub kom ind i kødet samtidig med at der kom en dejlig bark, efter følgende smurte jeg hele svinet ind i oliven olie, og her drøssede jeg min rub på, man skal selv bestemme hvad rubben skal bestå af men jeg brugte lige dele af det hele og det samgte perfekt. efterfølgende tændte jeg op i grillen til slow cooking og forberedte mine røgflis jeg opblødte webers røg flis i rød vin. efter følgende kom svinet over ved ca 100 grader i 8 timer, en hovedregl er en time pr 500g. her efter bliver kødet så mørt man bare kan trække de værse knogler osv ud. hvis kødet tidligt begynder at blive lidt sort kan pakke den ind i folie.

Ingredienser:

  • Grillforende dansk pattegris.
  • Hjemmelavet rub bestående af, Salt, sukker, peber, samt røget paprika.

Tilbehør:

  • Burger som pulled pork, en frisk salat og promfrittes
  • Grillet på Weber performer

Grillforende skåret af dansk pattegris finder du lige →  HER 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften