Filet Royal Heat & Eat
Ingredienser
Kød
- Filet Royal Heat & Eat
Ingredienser
- Groft salt
- Friskkværnet peber
- Olie
Tips fra MrBeef
- Brug altid stegetermometer for at ramme ønsket kernetemperatur:
- 53-54°C = rare
- 55-56°C = medium rare
- 57-58 °C = medium
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Optø kødet i køleskabet.
- Tag det ud af køleskabet 10-15 minutter før tilberedning.
- Dup det helt tørt og krydr med salt og peber.
Stegning af kødet
- Varm en pande op til middelhøj varme.
- Tilsæt lidt olie, og brun kødet 1-2 minutter på hver side, til det får en flot stegeskorpe.
- Læg kødet i et ildfast fad, og sæt det i en forvarmet ovn ved 160 °C varmnluft.
- Giv kødet 10-20 minutter, afhængigt af tykkelse, indtil kernetemperaturen når 53-58°C - alt efter ønsket stegegrad.
Hvile og servering
- Lad kødet hvile løst dækket med folie i 5-10 minutter.
- Skær i skiver på tværs af fibrene og server.
Filet Royal Heat & Eat - nem og sikker tilberdning
Filet Royal Heat & Eat er sous vide-tilberedt på forhånd, så du kun skal give den varme og en flot stegeskorpe. På få minutter får du et mørt og saftigt stykke kød, der kan serveres både klassisk med kartofler og sauce eller mere let med salat og grillede grøntsager.
Perfekt, når du vil have en lækker hovedret uden besvær - velbekomme!
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.