Gullash MasterCut by MrBeef
Ingredienser
Kød
- Gullash MasterCut 500gr.
Ingredienser
- Groft salt
- Friskkværnet peber
- Olie eller smør til stegning
- Bouillon, fond eller vand til simring
Tips fra MrBeef
- Brun altid kødet godt af først - det giver dyb smag i retten.
- Sørg for, at væsken næsten dækker kødet, når de simrer.
- Jo længere simretid, jo mere mørt kød.
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Tag kødet ud af køleskabet 15 minutter før brug.
- Dup det tørt med køkkenrulle.
- Krydr med salt og peber.
Stegning af kødet
- Varm en stor gryde op til middelhøj varme.
- Kom 1 spsk. olie eller en klat smør i gryden.
- Brun kødet godt af i små portioner (ca. 2-3 minutter pr. portion), så alle sider får farve. Tag kødet op på en tallerken, når det er brunet.
- Når alt kødet er brunet, kommes det hele tilbage i gryden.
- Tilsæt væske (bouillon, fond eller vand), så det næsten dækker kødet.
- Skru ned til lav varme.
- Læg låg på gryden, og lad kødet simre i 1 time og 30 minutter. Rør i gryden i ca. hvert 20 minut.
- Efter 1 time og 30 minutter: Tjek kødet. Hvis det endnu ikke er mørt, lad det simre i yderligere 30 minutter.
Hvile og servering
- Smag til med ekstra salt og peber.
- Server straks som gullash eller brug kødet i din egen opskrift.
Gullash MasterCut - mørt kød til simreretter
Gullash er skåret af oksekød, der egner sig perfekt til langtidsstegning. Når kødet brunes og derefter får lov at simre stille og roligt, bliver det mørt og fuld af smag.
Brug det som base i en klassisk gullash, en nordisk simreret med rodfrugter eller giv dit eget twist med krydderier og tilbehør.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.