Gullash MasterCut by MrBeef

oprettet d. under Oksekød

Ingredienser

Kød

  • Gullash MasterCut 500gr. 

Ingredienser

  • Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Olie eller smør til stegning
  • Bouillon, fond eller vand til simring

Tips fra MrBeef

  • Brun altid kødet godt af først - det giver dyb smag i retten. 
  • Sørg for, at væsken næsten dækker kødet, når de simrer. 
  • Jo længere simretid, jo mere mørt kød. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Tag kødet ud af køleskabet 15 minutter før brug. 
  • Dup det tørt med køkkenrulle. 
  • Krydr med salt og peber.

Stegning af kødet

  • Varm en stor gryde op til middelhøj varme. 
  • Kom 1 spsk. olie eller en klat smør i gryden. 
  • Brun kødet godt af i små portioner (ca. 2-3 minutter pr. portion), så alle sider får farve. Tag kødet op på en tallerken, når det er brunet. 
  • Når alt kødet er brunet, kommes det hele tilbage i gryden. 
  • Tilsæt væske (bouillon, fond eller vand), så det næsten dækker kødet. 
  • Skru ned til lav varme. 
  • Læg låg på gryden, og lad kødet simre i 1 time og 30 minutter. Rør i gryden i ca. hvert 20 minut. 
  • Efter 1 time og 30 minutter: Tjek kødet. Hvis det endnu ikke er mørt, lad det simre i yderligere 30 minutter. 

Hvile og servering

  • Smag til med ekstra salt og peber. 
  • Server straks som gullash eller brug kødet i din egen opskrift. 

 


Gullash MasterCut - mørt kød til simreretter 

Gullash er skåret af oksekød, der egner sig perfekt til langtidsstegning. Når kødet brunes og derefter får lov at simre stille og roligt, bliver det mørt og fuld af smag. 

Brug det som base i en klassisk gullash, en nordisk simreret med rodfrugter eller giv dit eget twist med krydderier og tilbehør.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften

Serviceanmeldelser