Wagyu Entrecote Steak MBS 8-9
Ingredienser
Kød
- Wagyu Entrecote MBS 8-9
Ingredienser
- MrBeef Kryddersalt
Tips fra MrBeef
- Ved MBS 8-9 er fedtmarmoreringen så høj, at kødet selv frigiver fedt under stegning - derfor er olie ikke nødvendigt.
- Tilbered kødet kort og præcist, så fedtet smelter uden af bøffen bliver overstegt.
- Brug stegetermometer for at ramme den ønskede kernetemperatur.
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Tag steaken ud af køleskabet 20-30 minutter før tilberedning.
- Dup kødet helt tørt med køkkenrulle.
- Krydr begge sider med MrBeef kryddersalt.
Stegning af kødet
- Forvarm pande op til høj varme.
- Læg steaken direkte på den varme pande - fedtet fra kødet vil smelte og fungere som stegemiddel.
- Brun steaken i ca. 2 minutter pr. side for at få en flot stegeskorpe.
- Skru ned til middel varme, og steg videre til kernetemperaturen er ca. 54-57°C for medium-rare eller ca. 60°C for medium.
Hvile og servering
- Lad kødet hvile under løs folie i 5-7 minutter før servering.
Wagyu Entrecote - MBS 8-9 på pande
Wagyu Entrecote med MBS 8-9 er en steak i den høje ende af marmoreringsskalaen. Fedtet smelter hurtigt under tilberedningen og giver en struktur, der næsten opløses på tungen. Kødet skal blot krydres let, brunes kort ved høj varme og tilberedes til ca. 54-57°C for medium-rare.
Da steaken frigiver rigeligt fedt selv, behøver du ikke tilsætte olie under stegningen. Skær den i skiver efter hviletiden, og erber med enkelt tilbehør, så kødet får lov at være i centrum.
Velbekomme!
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.