Jægergryde Lé Chef by MrBeef

oprettet d. under Heat & Eat

Ingredienser

Kød

  • Jægergryde Lé Chef by MrBeef

Ingredienser

  • Tilbehør efter eget valg, f.eks. pasta, ris eller kartoffelmos

Tips fra MrBeef

  • Undgå hård opkogning, så kødet bevarer sin struktur og saucen sin fylde. 
  • Rør jævnligt under opvarmning. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Læg retten i køleskabet 12-24 timer inden opvarmning, så den optøs langsomt. 

Stegning af kødet

Opvarmning på komfur

  • Hæld jægergryden i en gryde.
  • Varm op ved middel varme i 10-15 minutter, indtil retten er gennemvarm. 
  • Rør jævnligt, så saucen varmes jævnt. 

Opvarmning i ovn

  • Forvarm ovnen til 160-170°C varmluft.
  • Kom den optøede jægergryde i et ovnfast fad, dæk med låg eller stanniol. 
  • Varm i ovnen i 20-25 minutter, indtil retten er helt varm. 
  • Fjern låget de sidste 5 minutter, hvis du vil have saucen til at tykne lidt. 

Hvile og servering

  • Server efter eget valg af f.eks. pasta, ris eller kartoffelmos. 

Jægergryde - klassisk simreret klar på ingen tid!

Jægergryde er en færdiglavet simreret med mørt kød, svampe og en fyldig sauce. Retten skal blot optøs og varmes forsigtigt op på komfur eller i ovn, så du hurtigt har et måltid klar. 

Den egner sig perfekt med kartoffelmos, ris eller brød - en nem og velsmagende løsning, når du vil have klassisk comfort food uden besvær. 

Velbekomme!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften

Serviceanmeldelser