Jægergryde Lé Chef by MrBeef
Ingredienser
Kød
- Jægergryde Lé Chef by MrBeef
Ingredienser
- Tilbehør efter eget valg, f.eks. pasta, ris eller kartoffelmos
Tips fra MrBeef
- Undgå hård opkogning, så kødet bevarer sin struktur og saucen sin fylde.
- Rør jævnligt under opvarmning.
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Læg retten i køleskabet 12-24 timer inden opvarmning, så den optøs langsomt.
Stegning af kødet
Opvarmning på komfur
- Hæld jægergryden i en gryde.
- Varm op ved middel varme i 10-15 minutter, indtil retten er gennemvarm.
- Rør jævnligt, så saucen varmes jævnt.
Opvarmning i ovn
- Forvarm ovnen til 160-170°C varmluft.
- Kom den optøede jægergryde i et ovnfast fad, dæk med låg eller stanniol.
- Varm i ovnen i 20-25 minutter, indtil retten er helt varm.
- Fjern låget de sidste 5 minutter, hvis du vil have saucen til at tykne lidt.
Hvile og servering
- Server efter eget valg af f.eks. pasta, ris eller kartoffelmos.
Jægergryde - klassisk simreret klar på ingen tid!
Jægergryde er en færdiglavet simreret med mørt kød, svampe og en fyldig sauce. Retten skal blot optøs og varmes forsigtigt op på komfur eller i ovn, så du hurtigt har et måltid klar.
Den egner sig perfekt med kartoffelmos, ris eller brød - en nem og velsmagende løsning, når du vil have klassisk comfort food uden besvær.
Velbekomme!
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.