Pulled Pork BBQ Heat & Eat

Oprettet d. under Svinekød, Head & Eat

Ingredienser

Kød

  • 1 pakke MrBeef Pulled Pork BBQ - Heat & Eat (ca. 1200 gr.)

Ingredienser

  • Burgerboller eller briocheboller
  • MrBeef coleslaw
  • BBQ-sauce
  • Smør eller olie til at riste bollerne

Tips fra MrBeef

  • Pulled pork kan også bruges som fyld i tacos, wraps eller serveres ovenpå en bagt kartoffel. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Forvarm ovnen til 180°C.
  • Tag pulled pork ud af emballagen og læg det i et ovnfast fad. 
  • Dæk fadet med stanniol for at bevare saftigheden.

Stegning af kødet

  • Sæt det i den forvarmede ovn og varm i ca. 20-25 minutter, indtil kødet er gennemvarmt.
  • Fjern stanniolen de sidste 5 minutter, hvis du ønsker en let karamellisering på toppen af kødet. 
  • Alternativt kan kødet også opvarmes i en pande på medium varme i 10-15 minutter under låg, hvor du rører jævnligt, indtil kødet er opvarmet.
  • Imens kødet varmes, rist burgerbollerne let i smør eller olie på en pande, indtil de er gyldne og sprøde på indersiden. 

Servering

  • Læg et lag coleslaw på bunden af hver bolle.
  • Fordel den opvarmede pulled pork ovenpå coleslawen.
  • Tilføj esktra BBQ-sauce, hvis du ønsker en kraftigere smag.
  • Læg toppen af bollen på, og din pulled pork burger er klar. 
  • Server burgerne med pommes frites, ovnbagte kartofler eller en frisk salat. 

MrBeef Pulled Pork BBQ - Heat & Eat

Denne opskrift guider dig gennem opvarmning af kødet, så det bliver mørt og saftigt. Kødet varmes i ovnen eller på panden, serveres i ristede burgerboller med coleslaw og BBQ-sauce. Perfekt til en hurtig og smagfuld middag for hele familien. 


Videoopskrift

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften