Andelår Heat & Eat

Andelår Heat & Eat

oprettet d. under Fjerkræ, Heat & Eat

Ingredienser

Kød

Ingredienser

  • Smør (valgfrit)
  • Friske urter som timian eller rosmarin (valgfrit)

Tips fra MrBeef

  • Hvis du vil give retten en ekstra smagsdimension, kan du tilføje lidt balsamico eller appelsinskal til panden lige før servering, så det karamelliserer let. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Tag andelårene ud af vakuumposen. 
  • Dup dem grundigt tørre med køkkenrulle. Det er vigtigt, at skindet er helt tørt for at opnå en sprød overflade. 

Stegning af kødet

  • Varm en stegepande op på medium-høj varme. Hvis der er fedt på andelårene, behøver du ikke tilsætte olie, da fedtet vil smelte og fungere som fedtstof til stegningen. 
  • Læg andelåreme på panden med skindsiden nedad og steg dem i 3-5 minutter, indtil skindet bliver sprødt og gyldent. 
  • Tilsæt eventuelt smør samt friske urter som timian eller rosmarin for ekstra smag. Lad det smelte sammen med fedtet i panden. 
  • Vend andelårene og steg dem på den anden side i ca. 1-2 minutter. 

Hvile og servering

  • Tag andelårene af panden, og lad dem hvile i et par minutter.
  • Servér andelårene med dit foretrukne tilbehør, såsom ovnbagte kartofler, salater eller en frugtig sauce som appelsinglace eller rødvinssauce. 

Sprødstegte andelår med urter

Nyd mørt og saftigt andekød med sprødt skind. Disse Heat & Eat andelår steges hurtigt på panden med friske urter som timian eller rosmarin og en klat smør, der giver en fyldig og aromatisk smag. Den sprøde, gyldte overflade kombineret med det saftige kød skaber en uimodståelig smagsoplevelse. 

Server andelårene med ovnbagte kartofler, friske salater eller en frugtig appelsinsauce for at fuldende måltidet. 

En simpel, men lækker ret, der imponerer ved middagsbordet!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften