Pulled Chicken BBQ Heat & Eat

Pulled Chicken BBQ Heat & Eat

oprettet d. under Fjerkræ, Heat & Eat

Ingredienser

Kød

Ingredienser

Valgfrit tilbehør:

Tips fra MrBeef

  • Hvis du vil have ekstra smag, kan du pensle med mere BBQ sause halvvejs igennem tilberedningen. 
  • Du kan også grille kødet på indirekte varme. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Forvarm ovnen til 180-190°C.
  • Tag MrBeef Pulled Chicken ud af pakken og placer kødet i et ovnfast fad.
  • Pensel kødet med MrBeef BBQ sauce.

Stegning af kødet

  • Sæt fadet i den forvarmede ovn, og steg kødet i ca. 30 minutter. Kødet skal være gennemvarmt, og BBQ saucen skal karamellisere let på overfladen.

Hvile og servering

  • Når kødet er færdigt, kan du trække det let fra hinanden med to gafler. 
  • Server kødet med burgerboller, tortillas, coleslaw, eller hvad du foretrækker som tilbehør. 

Pulled Chicken BBQ Heat & Eat - nem og lækkert aftensmad!

Denne opskrift er til dig, som ønsker en hurtig og nem løsning til aftensmad. Med Pulled Chicken BBQ Heat & Eat er kødet allerede tilberedt, så alt, du skal gøre, er at varme det op og servere det med dine yndlings toppings og tilbehør. Uanset om du vælger at servere det som burger, i en sandwich eller med klassisk barbecue-tilbehør som pommes frites og coleslaw, vil denne ret med sin intense BBQ-smag med garanti være et hit.

Denne opskrift er perfekt til travle dage, hvor du stadig vil nyde et lækkert måltid!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften