Reklamation

Følgende betingelser er gældende for alle reklamationer på MrBeef.dk

Reklamation
 • VIGTIGT: En reklamation skal ske på korrekt vis dvs. telefonisk eller mail, reklamationer modtages IKKE via. SMS, Facebook og andre sociale medier.
 • Ved køb af kød hos MrBeef.dk skal vakuum brydes senest 5 dage efter modtagelse og varen skal enten spises eller indfryses, dog er datoen på vores påsatte labels til enhvertid gældende.
 • Vi skal have din reklamation senest 5 dage efter modtagelse af varen og meget gerne før.
 • Det er vigtigt, du retter henvendelse til os, i det øjeblik du opdager fejl eller mangler ved din bestilling.
 • Vi vil i nogen tilfælde bede om fotodokumentation, ligesom vi skal have mulighed for, at undersøge kødet hvis vi ønsker det.
 • Uanset hvad, så må du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om kvaliteten mm.
 • Alle reklamationer behandles med største respekt og vi finder ALTID en løsning, hvis uheldet skulle være ude.
 • Hvis du ønsker at oprette en reklamationssag KLIK HER

 • Du har to års garanti på dine varekøb (gælder ikke ferskvarer).
 • Du bedes kontakte os på info@MrBeef.dk eller telefonisk, så snart du opdager at varen er behæftet med fejl. Vi anbefaler derfor, at du gemmer din kvittering i mindst to år. Garantien dækker fejlbehæftede varer og manglende dele. Garantien dækker ikke fejl, som skyldes almindelig slitage, ivrig, voldsom eller forkert brug.
 • Vi yder ingen form for refusion i forbindelse med afpuds. Hvis man ønsker at købe kød til engros priser, i original indpakning fra slagterierne, er afpuds en del af pakken.
Fortrydelsesret

Vi leverer primært fødevarer. Der ydes ikke fortrydelsesret på de ferske produkter, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.
Øvrige varer, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de almindelige fjernsalgsregler om fortrydelsesret. Hvis du fortryder købet af en sådan vare, skal du inden 14 dage efter modtagelsen sende varen retur til:

MrBeef.dk
Vingevej 6
6950 Ringkøbing

Du skal selv betale forsendelsen af varen.
For at du kan fortryde købet, skal varen returneres i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelsen. MrBeef.dk skal altid kontaktes, før en vare sendes retur. Når vi har kontrolleret den returnerede vares stand, kontakter vi dig på e-mail for at høre, hvordan vi skal returnere dine penge.

Værdiforringelse

Fra e-mærkets guide til udregning.
Forbrugeren har brugt varen - værdiforringelse
Håndterer forbrugeren varen, udover hvad der normalt er tilladt i en forretning og varens værdi er forringet, har du ret til at fratrække denne forringelse fra returbeløbet. Værdiforringelsen beregnes som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen.

Markedsprisen skal forstås som varens værdi i detailsalg fra netbutik til forbruger, og ikke ved salg mellem netbutikker, eller mellem forbrugere. Hvad du selv vil kunne afsætte varen til gennem din netbutik er heller ikke afgørende.

I visse tilfælde har varer, på baggrund af brugen, ikke længere nogen værdi. Forbrugeren har i disse tilfælde ikke krav på at få købesummen retur.

Emballagen kan spille en rolle for værdiforringelsen.
Åbner, beskadiger eller mister forbrugeren emballagen, kan der være tale om en værdiforringelse. Har emballagen betydning for varens værdi ved gensalg, fx ved salg af elektronik, må prisen for ny emballage fratrækkes.

Åbningstider kundeservice

Kundeservice: +45 70 555 365
E-mail: info@MrBeef.dk
Mandag - torsdag: 8.00 - 17.00
Fredag: 8.00 - 16.00.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

MrBeef.dk
Team365
Vingevej 6
6950 Ringkøbing
Telefon: +45 70 555 365
Email: info@MrBeef.dk

+