Mærker

Populære mærker

Kød fra Creekstone Farms er til kødkræseren.

Er du på udkig efter mørt og saftigt ribeye, så er du landet det rigtige sted! Creekstone Farms er producenten bag, hvad vi hos MrBeef.dk mener, er blandt de bedste producenter af ribeye.

Shop Creekstone Farms

Amerikansk oksekød i verdensklasse fra Greater Omaha

Greater Omaha er producenten bag noget af det bedste oksekød, som findes på det amerikanske marked og det er ikke uden grund, at kød fra Greater Omaha serveres på nogle af de bedste restauranter verden over.

Shop Greater Omaha

Få den perfekte grilloplevelse med TRAEGER

Den amerikanske producent TRAEGER giver dig muligheden for en endnu større grilloplevelse med træpiller samt aromatiske krydderier og saucer til at fuldende et hvert stykke kød. 

Shop Traeger

Dansk Wagyu er et rigtig spændende eventyr

Bomhusets Wagyu er Danmarks største Wagyu-producent og er et eksklusivt landbrug, hvor der tages hensyn til miljøet. 
Landbruget ligger i det naturskønne Skive, som er perfekt for Wagyu-kvæget.

Shop Bomhusets Wagyu

Darling Downs er førende Wagyu producent i Australien 

Darling Downs Wagyu-kød er ved adskillige lejligheder blevet rost til skyerne og kronet som Australiens bedste Wagyu kød og hos MrBeef.dk kan du altid finde gode tilbud på Australsk Wagyu.

Shop Darling Downs

Prisbelønnet oksekød fra Aberdeen Black

Kød fra Australien er særligt kendt for dets gode struktur, som gør kødet særligt mørt. Dette er ingen undtagelse for oksekødet fra australske Aberdeen Black, som flere gange har modtaget priser for deres køds fantastiske smag.

Shop Aberdeen Black

Ibp Tyson er frisk oksekød i topkvalitet

Ibp Tyson har siden 1967 været førende inden for nyskabelse af kødmarkedet. De begyndte som de første at lave mindre og mere håndterbare portioner af deres kødkvæg. Herefter blev kødet vakuumpakket og sendt ud til kunderne i kasser.

Shop IBP Tyson

Natures Reserve er fremragende kvalitet

Kødet kan sammenlignes med den høje kvalitet, vi kender fra Argentina og Brasilien. Årsagen er blandt andet, at det namibiske oksekød kommer fra dyr, som bevæger sig frit på savannen.

Shop Natures Reserve

MrBeefs spareribs er lavet med masser af kærlighed

Spareribs eller kamben er en elsket klassiker. Mørt kød, der falder af benet, en sprød karamelliseret skorpe og ikke mindst en BBQ-sauce, der får englene til at synge – det er dét, som vi har villet opnå med MrBeefs egne spareribs.

Shop Spareribs

Slagteriet Sørensen & co. med bred ekspertise

Hos MrBeef har vi et tæt samarbejde med Slagteriet Sørensen & co. som er Videbæks lokale slagter med eget slagteri. Her produceres blandt andet MrBeefs lækre hjemmelavede pølser, som er helt perfekte til grillen. 

Shop kød og pølser

VitelCo største er prioritering dyrevelfærd

Er du på udkig efter mørt gourmet kalvekød? Så kig efter kalvekød fra hollandske VitelCo. Kalvekødet er rigt på vitaminer og mineraler, og hver eneste udskæring er fremstillet fra de bedste kalve.

Shop VitelCo

Det bedste lammekød fra Silver Fern farms

Lammekødet fra Silver Fern Farms er kendt for at være utrolig mørt med god smag og en naturlig sødme. Der er fokus på at opretholde en høj dyrevelfærd, og derfor vokser lammene frit op på de vidtstrakte frodige enge. 

Shop Silver Fern Farms

Cesar Nieto iberiske sortfodsgrise

Hos MrBeef er vi meget stolte over at kunne tilbyde vores kunder toppen inden for svinekød, nemlig Iberico svinekød. Iberico er kød, der stammer fra iberiske sortfodsgrise, som er kendt for deres høje kvalitet og smagfulde toner.

Shop Cesar Nieto

Førsteklasses oksekød fra Spring Creek Ranch

Oksekød fra Canadiske Spring Creek er førsteklasses kornfodret oksekød, der er produceret på kvægracen Heritage Angus. Et stort fokus på dyrevelfærd og fødevaresikkerhed sætter oksekødet på verdenskortet.

Shop Spring Creek Ranch

Luksus oksekød fra Premier Reserve Africa

Er du på jagt efter ægte luksus oksekød til lavpris, så er kødet fra Premier Reserve Africa det helt rigtige for dig. Kødet fra Premier Reserve Africa kommer fra kvæg, der går frit på savannen sammen med zebraer og giraffer.

Shop Premier Africa

Clare Valley Signature Australien

MrBeef.dk forhandler Clare Valley Signature som er fra top producenten producenten Thomas Food International. Clare Valley Signature er premium oksekød af primært Angus kvæg fra det sydlige Australien.

Shop Clare Valley Signature

MrBeef er gået ind i kampen mod kedelig mad

MrBeefs eget udvalg af krydderier har vi eksperimenteret os frem til krydderiblandinger med en perfekt afstemt smag, som får munden til at løbe i vand og kan komplimentere de fleste slags kød.

Shop Krydderier

Tilbehør til sous vide

Hos MrBeef.dk finder du vakuumposer, som er fødevaregodkendte og overholder alle gældende EU-direktiver. Har vi ikke den posestørrelse, som du skal bruge, er du meget velkommen til at kontakte os.

Shop Sous Vide Poser