Wagyu Burger

oprettet d. under Oksekød, Bøffer

Ingredienser

Kød

  • Wagyu Burger MBS 6-7 

Ingredienser

  • Groft salt 
  • Friskkværnet peber 

Tips fra MrBeef

  • Brug høj varme i starten for at danne stegeskorpe, pas på ikke at overstege. 
  • Lad bøffen hvile kort, så kødsafterne fordeler sig. 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Tag bøfferne ud af køleskabet 10-15 minutter før stegning. 
  • Dup dem tørre, og krydr begge sider med salt og peber. 

Stegning af kødet

  • Varm pande eller grill til høj varme. 
  • Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side, til den har en flot stegeskorpe. 
  • For medium-rare: 54-57 °C.
  • For medium: 58-62°C.

Hvile og servering

  • Lad bøfferne hvile i 2-3 minutter under løs folie. 
  • Server i en burgerbolle med valgfrit tilbehør. 

 


Wagyu Burger - enkelt tilberedt, stor smag

Wagyu Burger med MBS 6-7 har en moderat fedtmarmorering, der både giver smag og saftighed uden at blive for tung. Krydr med salt og peber, steg kort ved høj varme og servér i en burgerbolle med dit yndlingstilbehør - fra klassisk cheddar til karamelliserede løg og sprød bacon. 

Velbekomme!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften

Serviceanmeldelser