New York Roast Heat & Heat

New York Roast Heat & Heat

oprettet d. under Oksekød, Heat & Eat

Ingredienser

Kød

Ingredienser

Valgfrit tilbehør:

  • Kartoffelmos
  • Grøntsager 
  • Eventuelt brød

Tips fra MrBeef

  • Husk at lade kødet hvile, efter det er opvarmet, for at bevare saftigheden. 
  • Vi anbefaler, at kernetemperaturen på stegen rammer 53-54°C for optimal smag og saftighed.

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Forvarm ovnen til 180°C (varmluft) eller 200°C (almindelig ovn).
  • Fjern New York Roast fra emballagen.
  • Placer stegen i et ovnfast fad eller bradepande. 
  • Dæk stegen med aluminiumsfolie for at holde på fugt og sikre, at stegen bliver saftig.

Stegning af kødet

  • Placer fadet i den forvarmede ovn. 
  • Varm stegen i ovnen i 20-25 minutter, indtil den er gennemvarm. 
  • Hvis du vil have en sprødere overflade, kan du fjerne folien de sidste 5-10 minutter af tilberedningen. 
  • For at være sikker på, at stegen er varm hele vejen igennem, kan du bruge et stegetermometer. En kernetemperatur på 53-54 grader vil give en perfekt medium-rare stegning, som bevarer saft og smag.

Hvile og servering

  • Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter, før du skærer den. Dette giver saften tid til at fordele sig i kødet. 
  • Skær stegen i skiver og server den med dit ønskede tilbehør som kartoffelmos, ovnbagte grøntsager eller frisk brød.  

Nem og lækker New York Roast Heat & Eat

Imponer dine gæster (eller dig selv) med denne nemme og lækre New York Roast.

Stegen er allerede sous vide - du skal blot varme den i ovnen i 20-25 minutter, fjerne folien for en sprød overflade, og servere med dit yndlings tilbehør. Perfekt saftigt kød, som gør din middag til en smagfuld oplevelse med minimal indsats.

Klar, sprød og lækker - på rekord tid!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften