New York Roast Heat & Heat
Ingredienser
Kød
Ingredienser
Valgfrit tilbehør:
- Kartoffelmos
- Grøntsager
- Eventuelt brød
Tips fra MrBeef
- Husk at lade kødet hvile, efter det er opvarmet, for at bevare saftigheden.
- Vi anbefaler, at kernetemperaturen på stegen rammer 53-54°C for optimal smag og saftighed.
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 180°C (varmluft) eller 200°C (almindelig ovn).
- Fjern New York Roast fra emballagen.
- Placer stegen i et ovnfast fad eller bradepande.
- Dæk stegen med aluminiumsfolie for at holde på fugt og sikre, at stegen bliver saftig.
Stegning af kødet
- Placer fadet i den forvarmede ovn.
- Varm stegen i ovnen i 20-25 minutter, indtil den er gennemvarm.
- Hvis du vil have en sprødere overflade, kan du fjerne folien de sidste 5-10 minutter af tilberedningen.
- For at være sikker på, at stegen er varm hele vejen igennem, kan du bruge et stegetermometer. En kernetemperatur på 53-54 grader vil give en perfekt medium-rare stegning, som bevarer saft og smag.
Hvile og servering
- Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter, før du skærer den. Dette giver saften tid til at fordele sig i kødet.
- Skær stegen i skiver og server den med dit ønskede tilbehør som kartoffelmos, ovnbagte grøntsager eller frisk brød.
Nem og lækker New York Roast Heat & Eat
Imponer dine gæster (eller dig selv) med denne nemme og lækre New York Roast.
Stegen er allerede sous vide - du skal blot varme den i ovnen i 20-25 minutter, fjerne folien for en sprød overflade, og servere med dit yndlings tilbehør. Perfekt saftigt kød, som gør din middag til en smagfuld oplevelse med minimal indsats.
Klar, sprød og lækker - på rekord tid!
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.