Spareribs i ovnen Heat & Eat
Ingredienser
Kød
Sauce
Hurtig oversigt
- Ovn: 180–200°C i 25-35 min.
- Grill: indirekte varme i 25-35 min.
- Kernetemperatur: min. 75°C.
OBS: Hold øje med saucen, så den ikke brænder på.
Fremgangsmåde
Trin-for-trin (ovn og grill)
- Læg spareribsene på en bageplade/grillrist med bagsiden opad.
- Pensl bagsiden med BBQ sauce, og tilbered dem i ovnen i ca. 10 min.
- Tag spareribsene ud af ovnen, vend dem, og pensl med et tykkere lag BBQ sauce.
- Tilbered spareribsene yderligere 15-25 min. (samlet tid 25-35 min.).
- Pensl spareribsene igen ca. 5 min. før de er færdige.
- Når spareribsene er færdige, kan de pensles en sidste gang med BBQ sauce.
- Sørg for, at produktet opnår en kernetemperatur på min. 75°C.
Ovn: 180–200°C (varmluft eller alm. ovn) i 25-35 min.
Grill: Indirekte varme i 25-35 min.
Servering
- Skær i individuelle ben og servér evt. med ekstra BBQ sauce ved siden af.
- Tilbehør: coleslaw, bagte kartofler, majskolber eller en frisk salat.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.