Spareribs i ovnen Heat & Eat

Spareribs i ovnen Heat & Eat

oprettet d. under Grisekød, Heat & Eat

Ingredienser

Kød

Sauce

Hurtig oversigt

  • Ovn: 180–200°C i 25-35 min.
  • Grill: indirekte varme i 25-35 min.
  • Kernetemperatur: min. 75°C.

OBS: Hold øje med saucen, så den ikke brænder på.

Fremgangsmåde

Trin-for-trin (ovn og grill)

  1. Læg spareribsene på en bageplade/grillrist med bagsiden opad.
  2. Pensl bagsiden med BBQ sauce, og tilbered dem i ovnen i ca. 10 min.
  3. Tag spareribsene ud af ovnen, vend dem, og pensl med et tykkere lag BBQ sauce.
  4. Tilbered spareribsene yderligere 15-25 min. (samlet tid 25-35 min.).
  5. Pensl spareribsene igen ca. 5 min. før de er færdige.
  6. Når spareribsene er færdige, kan de pensles en sidste gang med BBQ sauce.
  7. Sørg for, at produktet opnår en kernetemperatur på min. 75°C.

Ovn: 180–200°C (varmluft eller alm. ovn) i 25-35 min.

Grill: Indirekte varme i 25-35 min.

Servering

  • Skær i individuelle ben og servér evt. med ekstra BBQ sauce ved siden af.
  • Tilbehør: coleslaw, bagte kartofler, majskolber eller en frisk salat.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften

Serviceanmeldelser