Flap Meat på grill

Flap Meat på grill

oprettet d. under Oksekød

Sådan laver du Flap Meat på grillen

Flap Meat behandles lige som Flank Steak og kommer allerbedst til sin ret hvis man intervalsteger den på grill/pande. Da Flap Meat udskæringen kan være ret stor og bliver højere ind mod midten, kan man med fordel portioner den op i ensartede stykker. Dermed bliver den lettere at stege.

Vi anbefaler at stege stykkerne på en pande/grill og give dem et minut på den ene side, et minut på den anden side og så lade stykket hvile et minut. Denne proces gentager man så indtil man opnår ønsket kernetemperatur (55-58 grader for medium) Husk at skære den på tværs af fibrene.


1. Brug en gode stegepande eller grill.

2. Steg kødstykkerne i 1 minut på den ene side.

3. Vend kødstykkerne og steg dem i 1 minut på den anden side.

4. Tag kødstykkerne af varmen og lad dem hvile i 1 minut.

5. Gentag stegning og hvile indtil kødet når ønsket kernetemperatur

6. Skær kødet på tværs af fibrene for at sikre mørhed.


Videoopskrift


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften