Grillkøller BBQ Head & Eat

Grillkøller BBQ Head & Eat

oprettet d. under Head & Eat

Ingredienser

Kød

  • Grillkøller Head & Eat
  • MrBeef BBQ-sauce
  • Kryddersalt

Tilbehør

  • Kartoffelsalat
  • Majskolber
  • Coleslaw 

Vin

  • Lèremos Rosso Contrà Malini Del Veronese 2015

 

Fremgangsmåde

Forberedelse

  • Tag dine Grillkøller ud af køleskabet og lad dem stå ved stuetemperatur i 10-15 minutter, så de kan temperere.
  • Tilføj BBQ-sauce på kødet.

Forbered grillen

  • Forvarm din grill til høj varme. Hvis du bruger en kulgrill, sørg for, at kullene er godt varme og placeret i én side af grillen, så du har både direkte og indirekte varme til rådighed.
  • Rens grillristen godt af og smør den med olie, så kødet ikke hænger fast under tilberedning.

Grillning af Grillkøller

  • Placer Grillkøllerne over indirekte varme og grill kødet i 20-25 minutter.
  • Vend Grillkøllerne efter 10 minutter og tilføj BBQ-sauce igen og evt. noget kryddersalt.

Smagsforstærkning under hvile

  • Når kødet fra MrBeef er færdigt, tag det af grillen og lad det hvile i 5-7 minutter.

Servering

  • Skær kødet af benene.
  • Server straks, gerne med kartoffelsalat, majskolber og coleslaw.

Videoopskrift

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar til opskriften