Opskrifter
-
Kyllingeunderlår Heat & Eat
Af MrBeef.dk oprettet d. under Fjerkræ, Heat & EatIngredienser Kød Kyllingeunderlår Heat & Eat Ingredienser MrBeef BBQ-sauce Tips fra MrBeef Kyllingeunderlårene er krydret i 24 timer og tilberedt sous vide...
-
Kalkuncuvette Heat & Eat
Af MrBeef.dk oprettet d. under Fjerkræ, Heat & EatIngredienser Kød Kalkuncuvette Heat & Eat Ingredienser MrBeef BBQ-sauce Tips fra MrBeef Brug stegetermomter og varm til min. 75°C i kernetemperatur. Pensl hellere to...
-
Wagyu Ribeye Steak A5 8-12
Af MrBeef.dk oprettet d. under OksekødIngredienser Kød Wagyu Ribeye Steak MBS 8-12 Ingredienser MrBeef Kryddersalt Tips fra MrBeef Brug ingen fedtstof eller olie - fedtmarmoreringen frigiver selv rigeligt fedt...
-
Wagyu Mørbrad Mignon A5 8-12
Af MrBeef.dk oprettet d. under OksekødIngredienser Kød Wagyu Mørbrad Mignon MBS 8-12 Ingredienser MrBeef Kryddersalt Tips fra MrBeef Brug ingen olie eller smør - fedtet i kødet er...
-
Wagyu Striploin Steak A5 8-12
Af MrBeef.dk oprettet d. under OksekødIngredienser Kød Wagyu Striploin Steak A5 MBS 8-12 Ingredienser MrBeef Kryddersalt Tips fra MrBeef Steg uden fedt - det naturlige fedt i kødet er nok. Lad...
-
Short Ribs Heat & Eat
Af MrBeef.dk oprettet d. under Oksekød, Heat & EatIngredienser Kød Short Ribs Heat & Eat Ingredienser MrBeef BBQ Sauce Tips fra MrBeef Du kan også grille short ribs ved indirekte varme i stedet for i ovnen, hvis...